"De juwelier en opticien in Ulft voor al uw brillen, contactlenzen en sieraden."

Kom gezellig langs... (gratis parkeren)

Heutinck Juwelier & Optiek
J. F. Kennedyplein 13-14
7071 BT Ulft

T: 0315-681298
E: Klik hier
Di-Do9.00 tot 18.00 uur
Vr9.00 tot 20.00 uur
Za9.00 tot 17.00 uur

Oogmetingen

Een goede kijkoplossing valt of staat met een goede oogmeting. Met drie gediplomeerde medewerkers is dat wel aan Heutinck Optiek besteed.

Ook voor oogproblemen

Als optometrist gaat Heutinck Optiek verder dan alleen het aanmeten van een bepaalde sterkte. Eventuele oogproblemen die met een bril of contactlenzen niet zijn op te lossen, sporen we op. Indien nodig verwijzen we u door naar de huisarts of een oogspecialist. Heutinck Optiek werkt nauw samen met oogziekenhuis Zonnestraal en het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Die samenwerking garandeert voor u de beste oogzorg.

 

Oogmeting voor maatwerkglazen

Heutinck Optiek werkt met de meest moderne meetapparatuur. Daaronder valt ook een camerasysteem. Met dit systeem kunnen we o.a. de stand van uw ogen meten zodat we de glazen exact voor u op maat kunnen maken. De juiste sterkte op de juiste plek in het glas. Als bijkomend voordeel vergemakkelijkt deze camera het passen van de monturen.

 

Glazen van de beste kwaliteit

Enkel de beste glazen zijn goed genoeg voor Heutinck Optiek. Daarom zijn al onze glazen van het merk Rodenstock , een gerenommeerd merk op het gebied van brillenglazen en monturen. Het slijpen van de glazen en het plaatsen in de monturen gebeurt wordt door Heutinck Optiek zelf gedaan. Met circa een week na de oogmeting kunt u uw bril ophalen. Vanzelfsprekend nemen we de tijd om te passen en de bril bij te stellen, zodat hij als gegoten zit.