"De juwelier en opticien in Ulft voor al uw brillen, contactlenzen en sieraden."

Kom gezellig langs... (gratis parkeren)

Heutinck Juwelier & Optiek
J. F. Kennedyplein 13-14
7071 BT Ulft

T: 0315-681298
E: Klik hier
Di-Do9.00 tot 18.00 uur
Vr9.00 tot 20.00 uur
Za9.00 tot 17.00 uur

Brillen

Een bril is als een sieraad voor het gezicht. Daarom heeft Heutinck Optiek een prachtige collectie van trendsettende monturen van bekende merken . We kopen zelf onze collectie in en hebben daardoor regelmatig heel bijzondere modellen. Bovendien kopen we van elk exemplaar er slechts één in. U heeft dus altijd een unieke bril.

Voor elke portemonnee

De beste kijkoplossing hoeft niet altijd prijzig te zijn. Heutinck Optiek levert glazen van de hoogste kwaliteit. Daar doen wij geen concessies in. Maar die kwaliteitsglazen passen in monturen uit verschillende prijsklassen. Zo leveren we de beste kijkoplossing voor ieders portemonnee.

 

Passende monturen

Mode is heel belangrijk bij de keuze voor een montuur, maar andere elementen in uw gezicht bepalen of het u staat of niet. De medewerkers van Heutinck Optiek helpen u bij de keuze. Ze letten op zaken als het model en de teint van het gezicht, de stand van de ogen en de vorm van de neus. Maar ze houden ook rekening met de glazen die er in moeten passen. Het resultaat moet uiteindelijk nog steeds mooi én draagbaar zijn.

 

Kunt u zonder bril slecht zien en heeft u daardoor moeite om zelf een montuur uit te kiezen? Ons camerasysteem helpt u met kiezen. U past een montuur, wij maken daar een opname van die u vervolgens met uw huidige bril op kunt bekijken.

Zonnebrillen

Naast reguliere brillen hebben we ook een grote collectie zonnebrillen van allerlei merken zoals Ray Ban en Polaroid. Stelt u speciale eisen aan uw zonnebril? Vraag het aan onze medewerkers en we helpen u met het vinden van de juiste zonnebril. Een zonnebril op sterkte, een voorzetbril of een sun cover. Het is allemaal mogelijk.