"De juwelier en opticien in Ulft voor al uw brillen, contactlenzen en sieraden."

Kom gezellig langs... (gratis parkeren)

Heutinck Juwelier & Optiek
J. F. Kennedyplein 13-14
7071 BT Ulft

T: 0315-681298
E: Klik hier
Di-Do9.00 tot 18.00 uur
Vr9.00 tot 20.00 uur
Za9.00 tot 17.00 uur

Contactlenzen

Als contactlensspecialist levert Heutinck Optiek alle soorten lenzen van hoge kwaliteit. Nog veel belangrijker is de bijbehorende voor- en nazorg. Zo bent u verzekerd van de beste contactlenzen voor uw situatie, maar ook van een blijvende gezondheid van uw ogen.

Groot assortiment contactlenzen en accessoires

Bij Heutinck Optiek kunt u terecht voor alle soorten contactlenzen zoals hard, zacht, gekleurd, zuurstofdoorlatend, varifocaal, torisch, nacht-, dag-, week- en maandlenzen. Maar ook voor de bijbehorende accessoires zoals lenzenvloeistof, oogdruppels en lenshouders loopt u bij ons binnen. Een goed advies over het gebruik van de producten hoort daar vanzelfsprekend bij.

Advies en nazorg

Om uw ogen in topconditie te houden, is een goede oogzorg en contactlensverzorging heel belangrijk. De lenzen staan tenslotte direct in contact met uw ogen. De keuze voor de goede vloeistof, het regelmatig reinigen van de lenzen, het gebruik van een schone lenshouder. Dit alles zorgt er voor dat uw ogen gezond blijven en dat u minimale kans loopt op vervelende ooginfecties. Zo voorkomt u (onherstelbare) schade aan uw ogen. Heutinck Optiek leert u om de lenzen optimaal te gebruiken en te onderhouden. Bovendien worden uw ogen en contactlenzen periodiek gecontroleerd, zodat eventuele oogproblemen in een zeer vroeg stadium worden geconstateerd.

 

Uw ogen moeten een leven lang mee, Wij zien het als onze taak om uw ogen gezond te houden.