"De juwelier en opticien in Ulft voor al uw brillen, contactlenzen en sieraden."

Kom gezellig langs... (gratis parkeren)

Heutinck Juwelier & Optiek
J. F. Kennedyplein 13-14
7071 BT Ulft

T: 0315-681298
E: Klik hier
Di-Do9.00 tot 18.00 uur
Vr9.00 tot 20.00 uur
Za9.00 tot 17.00 uur

Thuis brilmonturen passen op uw eigen pc

Niets is zo lastig als de keuze voor een nieuwe bril. Een beetje hulp bij de beslissing is dan ook van harte welkom. Voor iedereen die zich zorgvuldig wil oriënteren vóór de aankoop, heeft Heutinck Juwelier & Optiek een unieke oplossing via een digitale paskamer op de website.

 

Via de site van Heutinck Juwelier & Optiek kunnen mensen brilmonturen passen op hun eigen gezicht. Dat gebeurd heel eenvoudig: zij kunnen hun eigen foto uploaden – de site geeft daar duidelijk instructies voor – en deze foto voorzien van één van de ruim 400 beschikbare monturen in verschillende stijlen en prijsklassen. Daardoor krijgen zij een levensecht beeld van hoe de bril hen staat. De site biedt de mogelijkheid een fotoboek te maken, waarin portretten met favoriete monturen opgeslagen worden. Deze portretten kunnen naar vrienden of familie gemaild worden, om ook hun mening te vragen.

 

Wie op deze manier één of meer geschikte brillen gevonden heeft, kan deze brillen heel eenvoudig vrijblijvend reserveren om ‘live’ te passen in de winkel en aan te schaffen.

Ook kunnen er online kinderbrillen gepast worden.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen: